PARTNERS IN SCHOLENBOUW – VAN DORP EN PHB FACILITY

 

Dankzij een proactieve en intensieve samenwerking lukt het ons om geïntegreerde oplossingen te bieden voor scholenbouw vanuit één gezamenlijke identiteit; nóg beter werk dankzij een gezamenlijk merk.

phb facility

PHB Deventer B.V. heeft ruim 100 jaar ervaring in nieuwbouw, renovatie, restauratie, service en onderhoud. In die 100 jaar zijn vele nieuwbouwprojecten als scholen, zorgwoningen, ziekenhuizen, zorgcomplexen en bedrijfsgebouwen gerealiseerd.

PHB Facility combineert de capaciteit en efficiëntie van moederbedrijf PHB Deventer met specifieke kennis van de onderwijssector. Het resultaat is een praktische en klantgerichte aanpak met een vast aanspreekpunt en een vast team, voor maximale betrokkenheid en kwaliteitsbewaking.

.

Van Dorp

Van Dorp is een vooruitstrevend en innovatief installatiebedrijf. Als totaalinstallateur biedt Van Dorp een totaalpakket aan technische diensten. Alle techniek wordt zelfstandig ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Duurzaamheid is één van de belangrijkste speerpunten.

Het bedrijf heeft 13 vestigingen en telt circa 900 medewerkers. Van Dorp gelooft dat elke regio zijn eigen cultuur kent. Vandaar dat elke vestiging van Van Dorp zich voornamelijk richt op klanten binnen de eigen regio. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe methodieken en technologieën, zo heeft elke vestiging een eigen specialisme in huis.

2 + 5 = 7 KERNSPECIALISMEN

Groep7 is een samenwerkingsverband tussen Van Dorp en PHB Facility; twee organisaties met een rijke geschiedenis, veel ervaring en de wens om klanten uit het onderwijs nóg beter van dienst te kunnen zijn als het gaat om scholenbouw.

Scholenbouw is een discipline waar veel kennis en ervaring bij komt kijken. Niet alleen gezien de specifieke functie die een schoolgebouw heeft, maar ook vanwege de belangrijke rol die het gebouw in het leerproces inneemt. Bij scholenbouw is het daarom van groot belang om een breed team van specialisten met elkaar te laten samenwerken.

Door de eigen kennis en ervaring te bundelen met een breed partnernetwerk worden – deels afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant – vijf kernspecialismen toegevoegd aan een project. Zo wordt er samengewerkt met interieurarchitecten, onderwijsprofessionals, schoolpleinarchitecten, onderzoekers en communicatieprofessionals. Samen met Van Dorp en PHB Facility ontstaat zo een groep van zeven kernspecialismen, met als primair doel het creëren van een schoolgebouw met een sterke sociaal maatschappelijke functie en een breed draagvlak.

Start typing and press Enter to search