SCHOLENBOUW ALS INTEGRALE OPLOSSING

 

Bij scholenbouw nemen we de verbetering van het leerproces als vertrekpunt én eindbestemming. We hanteren een integrale aanpak waarbij verschillende disciplines samenkomen en zo één geheel vormen.

COMPLEET

“Groep7 werkt samen met leerlingen, teams en bestuurders naar een totaaloplossing toe waar iedereen blij van wordt.”

We helpen u in het zadel met huisvestingsadvies, visievorming op onderwijsconcepten, antwoorden op krimp en leegstand, financiering, besparende oplossingen en energie-neutrale, duurzame concepten.

Meer

Dankzij onze aanpak van ‘Resultaatgericht Vastgoedonderhoud’ geniet elke school of scholengemeenschap van voordelen op het gebied van budgetzekerheid, technische kwaliteit en functionaliteit. Door de gebouwen budgetneutraal te verduurzamen dragen wij bij aan een waardevolle leefomgeving. Scholenbouw als totaaloplossing, zo zien wij het graag.

INTERIEUR

“Een frisse, heldere, veelzijdige en veilige plek, waar een ideaal leer- en verblijfsklimaat heerst voor jong en oud.”

Wij realiseren buurtontmoetingsplekken waar mensen zich op hun gemak voelen. Techniek, creativiteit en innovatie staan er volledig in dienst van de mens en maken van het schoolgebouw een fijne plek om te verblijven.

Meer

Dankzij een flexibel interieur, dynamische verlichting en energiezuinige klimaatinstallaties wordt het schoolgebouw een frisse, heldere, veelzijdige en veilige leeromgeving. Het doel is een ideaal leer- en verblijfsklimaat te scheppen voor jong en oud; hét uitgangspunt van toekomstbestendige scholenbouw.

BUITENRUIMTE

“Lichaamsbeweging stimuleren, avontuur adverteren, leerlingen inspireren en plezier creëren!”

Vooral bij basisscholen is de buitenruimte cruciaal voor de ontwikkeling van leerlingen. Bij de inrichting van de buitenruimte staan daarom het ‘stimuleren tot bewegen’ en het ‘creëren van plezier’ centraal.

Meer

Dankzij onze interactieve ontwerpen wordt de buitenruimte onderdeel van het onderwijsprogramma; ónmisbaar als het gaat om toekomstbestendige scholenbouw. Ook draagt het schoolplein bij aan de leefbaarheid van de buurt, want op het schoolplein speel je natuurlijk ook in je vrije tijd.

Start typing and press Enter to search